Kattava Saumaus Oy

Saumattoman laadukas

Ota yhteyttä ›

Saumaukset

Julkisivutyöt

Palokatkot

Referenssit

Saumaustyöt Turun seudulta koko Varsinais-Suomeen

Ammattilaiselta ammattilaiselle!  

Saumaustyöt ovat vaativia töitä, joihin haluaa varmistaa kokeneet, ammattitaitoiset asentajat. Meillä Kattava Saumaus Oy:ssä työskentelee vain työnsä todella osaavia tekijöitä, jotka toteuttavat monipuoliset saumaukset uudis- ja saneerauskohteissa. Myös palokatkot ja julkisivutyöt kuuluvat meidän osaamisalaamme.

Teemme töitä rakennusliikkeille, isännöintitoimistoille ja taloyhtiöille, joiden kanssa yhteistyö on toiminut sujuvasti jo yli 30 vuoden ajan. Tunnemme rakentamisen määräykset ja laatutuloksen edellyttämät menetelmät.

Suurempien hankkeiden rinnalla voimme osallistua myös pienempiin projekteihin. Ota yhteyttä, niin jutellaan urakastasi!

Ota yhteyttä ›

Näin Kattava Saumaus sai alkunsa

Yhtiömme Kattava Saumaus syntyi, kun ostimme 1977 perustetun Ruskon Saumauksen vuonna 2021. Yrityskaupan myötä meille siirtyi työskentelemään Ruskon Saumauksessa toimineita, taitavia asentajia. 

Meillä on myös emoyhtiö Kattava Oy

1986 perustettu emoyhtiömme Kattava Oy palvelee puolestaan kattotöissä Varsinais-Suomessa. Satakunnan alueella yritys toimii nimellä Kattava Oy. Kattavalta voi tilata ammattitaidolla urakoitavat: huopa-, pelti- ja tiilikattoremontit, kattoikkunoiden asennukset, kattojen kuntotarkastukset, kattohuollot ja lumenpudotukset. Lue lisää www.kattava.fi.

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita